Megasthenes Aginjiro

 Nederlands Kamp., JW’99,W’99,W’03,W’04,E.K.’04

10.06.1998 - 21.08.2009
Vader: DogStar’s Yamato
Moeder: Multi Ch. Akira Mitchiko v.d. Akkelei, W’96,’97,’98, Bdssg.’96

HD-uitslag: HD+

Gin is gefokt in ons eerste nestje. Samen met haar zus Tango hebben we haar aangehouden. 

Gin was de meest lieve hond die je je maar kunt voorstellen; ze is dan ook een goede moeder geweest voor de pups in de 2 nesten die ze gekregen heeft. Zonder uitzondering hebben al haar kinderen een gouden karakter, een eigenschap die je door de jaren heen steeds meer gaat waarderen. Een dochter van Gin, Fabolous Lola, is zelfs opgeleid tot Therapiehond en we hoeven dus niet te benadrukken dat het met het karakter wel goed zit!

Het was geweldig om te zien hoe zij en haar zoon en kleindochter echt een kleine familie waren. Elke dag waste Gin haar zoon Fusa (echt waar!) en Nashira kroop 's avonds bij oma in haar mand.

   

 Aan alle mooie dingen komt een eind, en op 21 augustus 2009 hebben we afscheid moeten nemen van Gin - ons omaatje, onze allerliefste meid. De laatste paar weken voor haar overlijden begon ze met haar gezondheid te kwakkelen; haar bespiering viel weg, het lopen ging steeds slechter en op een gegeven moment moet dan de keuze gemaakt worden die voor haar het beste is, niet voor ons, want wij kunnen haar nog niet missen. Het is heel erg moeilijk geweest, maar voor Gin was dit het beste, ze was echt op.

We zullen nooit genoeg woorden hebben om haar te bedanken. Gin was onze basis, onze lieverd, de opvoeder van de jonge honden en zo ontzettend lief voor mensen en dieren. Zo'n hond kom je niet vaak tegen in je leven en naast ons verdriet zijn we ontzettend dankbaar dat we ruim 11 jaar lang van haar hebben mogen genieten. Dankjewel lieve Gin, je bent voor altijd in ons hart.

 
Gin in de tuin, ouder en grijzer
 

 Megasthenes Aginjiro

 

Dogstar's Yamato Ryoma Tosa Tsukasa
Chiydryu
Dogstar's Ishi Dogstar's Sumo
Chika
Akira Mitchiko v.d. Akkelei Happoh Arashi Kampai v.d. Akkelei Bofuu of Hirosaki
Kampai Benibana v.d. Akkelei
Mitchiko Benibana v.d. Akkelei Fujishiro (imp. Japan)
Benibana (imp. Japan)

 

Herinneringen

Akira Mitchiko v.d. Akkelei

Higienopolis Sakura

Fire Mountain's Bad Boy

Megasthenes Daimaratos

Megasthenes Acetenango

Nipper

Megasthenes Exclusive Native

Megasthenes Aginjiro

Draky