Links

 

Tosa Inu websites

 

Tosa Inu database

Tosa Ken Gold's 
Italiaanse Tosa fokker

Hie Dung-Gu's Luna

Wielie Walie
Portuguse Tosa fokker

Ashiato Japan Dog

Nihon Koku
Nederlandse Tosa fokker

Tosa startpagina

Tosaworld
Hongaarse Tosa fokker

Maegashira
Tsjechische Tosa fokker

Von Haus Vom Steraldted
Nederlandse Duitse Doggen fokker

 

 

Honden algemeen


Dit is een gezellig forum voor mensen met een hond uit het buitenland.
Enorm veel informatie over adoptie-procedures, links naar asielen, hulp bij buitenlandse hondenziektes, echt een aanrader!


Dog breeders and kennels in Europe

LogiDog
Duitse site voor fokkers, eigenaren en hondenliefhebbers

Puppy site

FCI
Internationale kynologische federatie

Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland

Honden.startpagina.be
Belgische portal voor hondenliefhebbers

Herderdoggys.startze.nl
Nederlandse portal voor (herders)hondenliefhebbers

Honden.nl
Nederlandse honden site

Hondenpage.com
Nederlandse honden site

Honden Plaza
Nog een Nederlandse honden site

Hondenvoeding.linkjespagina.nl
Portal over hondenvoeding

 

 

Buitenlandse dierenbescherming sites


Stichting AAI zet zich al jarenlang in voor de honden en katten uit asiels in voornamelijk de Zuidelijke landen. Via deze stichting is Nipper bij ons gekomen.


Tierhilfe Malaga is een Duitse stichting die bemiddelt voor veel Spaanse asielen en dodingsstations, waar de vele honden daar tot nu toe geen goed leven hebben gekend. Via deze stichting hopen ze een nieuw baasje te vinden.


Stichting Dierenhulp Cádiz zet zich in voor verbetering van de leefomstandigheden van de dieren in Zuid-Spanje. In Andalusië ligt de provincie Cádiz. Daar ondersteunen zij de regionale dierenbeschermingsorganisatie S.P.A.P. de Cadiz en dierenasiel Kimba. Zij doen dat door geld, middelen en mankracht te verzamelen, waarmee ze proberen de situatie ter plaatse te verbeteren.


Stichting Animal In Need (Second Chance Foundation Nederland) zet zich in voor de honden uit het asiel van La Linea. Een zeer uitgebreide site met veel foto's en informatie over het werk dat zij doen. Animal In Need is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling), dus giften zijn aftrekbaar voor de belasting.


De Duitse organisatie Tierhilfe Anubis zet zich voornamelijk in voor 3 Spaanse asiels/opvangcentra die met zeer weinig middelen rond moeten komen en vaak vergeten worden. Een informatieve site met soms zeer aangrijpende en aandoenlijke verhalen over de dieren en de mensen die zich dag in dag uit belangeloos inzetten.


Een algemene site over de asiels, opvangcentra en de soms schokkende verhalen en foto's over de dieren in Spanje. Tierschutz Spanien bemiddelt ook voor honden en katten uit diverse perrera’s en opvangcentra vanuit Spanje naar o.a. Duitsland.