Welkom op onze website

 
Update: 1 juli 2015, Puppyplanning 2015 bij Puppies  

Puppyreutje L-nest 2013  Puppyreutje blauw L nest 2013

 Leuk dat u onze site bezoekt!

Wij zijn een kleine “kennel” in Noord-Holland, in het tuindorpje Zwaagdijk-Oost om precies te zijn. Zwaagdijk ligt tussen Hoorn en Enkhuizen, vlakbij het IJsselmeer.

We willen u hier wat meer vertellen over onze honden, onze fokkerij en hoe wij zelf in de loop der jaren onze visie op het ras verder hebben ontwikkeld. Mocht u na het bezoeken van onze site nog vragen hebben, aarzel niet en neem gerust contact met ons op.

Als u nieuwsgierig bent geworden naar onze Tosa’s en ze eens wil bezoeken, bent u na een telefoontje of emailtje van harte welkom. Wij geven u graag informatie over het ras, de pro's en con's; tevens kunt u dan zelf bekijken of het karakter en het uiterlijk van de Tosa u daadwerkelijk aanspreekt en de eventuele aanschaf van een Tosa het overwegen waard is.
Houdt u er bij een bezoekje rekening mee dat onze honden bij ons in en om het huis leven? Een begroeting kan vaak enthousiast verlopen en daarom raden wij u aan hier met uw kleding rekening mee te houden. 

Tot slot: een website is "maar"een website. We kunnen de meest fantastische verhalen over onze honden neerzetten maar een daadwerkelijke ontmoeting met een Tosa vertelt meer dan 1000 woorden. Bent u op zoek naar een Tosa, probeer dan als het enigzins mogelijk is, bezoekjes aan diverse fokkers af te leggen of ga eens kijken op een honden-tentoonstelling; op de grotere shows zijn vaak meerdere Tosa's aanwezig en de eigenaren kunnen u met zekerheid meer vertellen over het leven met een Tosa.

Het is inmiddels 20 jaar geleden dat onze eerste Tosa haar intrede bij ons deed. Sindsdien maakt dit ras een groot deel uit van ons leven en heeft ons al op vele plekken in de wereld gebracht. Wanneer u ons een bezoekje brengt, zullen wij zeker enkele verhalen uit het verleden met u delen, en hopelijk kunt u dan begrijpen waarom wij ons hart aan deze zeer speciale honden verloren hebben.

 

 Graag tot ziens!

Robert & Mariska

 

Geen foto's of tekst van deze website mogen worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Megasthenes, R.M. Schol & M. Schrieken.